- Berichten
- 101
Mijn inzending staat hier:
Had dit topic niet gevonden, hoop dat het nog mag voor de sticker
Alles voor de sticker, dus dit jaar ook mee gedaan! Buikspek in 3 dagen in sojamarinade en low en slow op 120 graden tot een kerntemp van 72 graden gebracht. Nu eerst een nachtje in de koelkast voordat ik hem in dunne plakjes ga snijden
Bacon day! Buikspek in een sojamarinade
Alles voor de sticker, dus dit jaar ook mee gedaan! Buikspek in 3 dagen in sojamarinade en low en slow op 120 graden tot een kerntemp van 72 graden gebracht. Nu eerst een nachtje in de koelkast voordat ik hem in dunne plakjes ga snijden
www.bbqgenootschap.nl
Had dit topic niet gevonden, hoop dat het nog mag voor de sticker
Alles voor de sticker, dus dit jaar ook mee gedaan! Buikspek in 3 dagen in sojamarinade en low en slow op 120 graden tot een kerntemp van 72 graden gebracht. Nu eerst een nachtje in de koelkast voordat ik hem in dunne plakjes ga snijden
Laatst bewerkt door een moderator: