M
mabbink
Gast
Hi Allemaal,
Afgelopen weekend heb ik me laten inspireren door onze vakantie in Bali (?n een recept van BBQuality) om een Indonesische Pulled Pork te maken, met diverse Balinese gerechten ernaast voor de volledige maaltijd. Yum! Oh en als toetje een smerige chocolade taart van 72% pure chocolade.
Lekker Zweeds varkentje van de Hanos
De ingredi?nten voor de marinade waarmee de procureur is ingespoten
De marinade klaar om ingespoten te worden
Lekker pittige rub voor de buitenkant
Spierpijn van de vijzel
Klaar om 24h te liggen in de koelkast
Spicy!
All set voor de low&slow sessie
60C bereikt, insmeren met een lekkere glaze (van de marinade + tomatenpuree gemaakt)
Laatste gedeelte in de folie met als extra smaakmaker djeroek purut
De tafel opgediend en iedereen klaar om aan te vallen
Dit koste wel moeite om nog te eten na de pork ;-)
Afgelopen weekend heb ik me laten inspireren door onze vakantie in Bali (?n een recept van BBQuality) om een Indonesische Pulled Pork te maken, met diverse Balinese gerechten ernaast voor de volledige maaltijd. Yum! Oh en als toetje een smerige chocolade taart van 72% pure chocolade.
Lekker Zweeds varkentje van de Hanos
De ingredi?nten voor de marinade waarmee de procureur is ingespoten
De marinade klaar om ingespoten te worden
Lekker pittige rub voor de buitenkant
Spierpijn van de vijzel
Klaar om 24h te liggen in de koelkast
Spicy!
All set voor de low&slow sessie
60C bereikt, insmeren met een lekkere glaze (van de marinade + tomatenpuree gemaakt)
Laatste gedeelte in de folie met als extra smaakmaker djeroek purut
De tafel opgediend en iedereen klaar om aan te vallen
Dit koste wel moeite om nog te eten na de pork ;-)