M
mabbink
Gast
Hi Allemaal,
Afgelopen weekend heb ik me laten inspireren door onze vakantie in Bali (?n een recept van BBQuality) om een Indonesische Pulled Pork te maken, met diverse Balinese gerechten ernaast voor de volledige maaltijd. Yum! Oh en als toetje een smerige chocolade taart van 72% pure chocolade.

Lekker Zweeds varkentje van de Hanos

De ingredi?nten voor de marinade waarmee de procureur is ingespoten

De marinade klaar om ingespoten te worden

Lekker pittige rub voor de buitenkant

Spierpijn van de vijzel

Klaar om 24h te liggen in de koelkast

Spicy!

All set voor de low&slow sessie

60C bereikt, insmeren met een lekkere glaze (van de marinade + tomatenpuree gemaakt)

Laatste gedeelte in de folie met als extra smaakmaker djeroek purut

De tafel opgediend en iedereen klaar om aan te vallen

Dit koste wel moeite om nog te eten na de pork ;-)
Afgelopen weekend heb ik me laten inspireren door onze vakantie in Bali (?n een recept van BBQuality) om een Indonesische Pulled Pork te maken, met diverse Balinese gerechten ernaast voor de volledige maaltijd. Yum! Oh en als toetje een smerige chocolade taart van 72% pure chocolade.

Lekker Zweeds varkentje van de Hanos

De ingredi?nten voor de marinade waarmee de procureur is ingespoten

De marinade klaar om ingespoten te worden

Lekker pittige rub voor de buitenkant

Spierpijn van de vijzel


Klaar om 24h te liggen in de koelkast

Spicy!

All set voor de low&slow sessie

60C bereikt, insmeren met een lekkere glaze (van de marinade + tomatenpuree gemaakt)

Laatste gedeelte in de folie met als extra smaakmaker djeroek purut

De tafel opgediend en iedereen klaar om aan te vallen

Dit koste wel moeite om nog te eten na de pork ;-)