Hallo allemaal,
Al een tijdje gebruik ik KJ Big block. Ik heb een keer Black Ranch Quebrancho en Bastard European Oak in huis gehad, maar ik had altijd het gevoel of die zo opgefikt waren.
Kortgeleden wilde ik een Bavette affakkelen, maar dat lukte uiteindelijk net met een hoop moeite met KJBB op een Weber57 in een indirecte opstelling (mandjes).
Is er houtskool die wel die temperaturen haalt die net zo veelzijdig is in bereidingen (ook low en slow) als KJBB? Zo niet, zijn er kleinere zakken houtskool die wel die temperaturen halen ondanks dat ze misschien snel opfikken? Op die manier gebruik ik dan een onderlaag van KJBB met bovenop iets wat heel heet kan worden.
Alvast bedankt voor jullie ideeen hierin
Al een tijdje gebruik ik KJ Big block. Ik heb een keer Black Ranch Quebrancho en Bastard European Oak in huis gehad, maar ik had altijd het gevoel of die zo opgefikt waren.
Kortgeleden wilde ik een Bavette affakkelen, maar dat lukte uiteindelijk net met een hoop moeite met KJBB op een Weber57 in een indirecte opstelling (mandjes).
Is er houtskool die wel die temperaturen haalt die net zo veelzijdig is in bereidingen (ook low en slow) als KJBB? Zo niet, zijn er kleinere zakken houtskool die wel die temperaturen halen ondanks dat ze misschien snel opfikken? Op die manier gebruik ik dan een onderlaag van KJBB met bovenop iets wat heel heet kan worden.
Alvast bedankt voor jullie ideeen hierin