BasBQ
Beef en Steak

Hoog tijd om weer wat te posten

 
 

JohanD

Stoker
Berichten
344
Lang geleden dat ik wat gepost heb op dit forum. Dat wil niet zeggen ik het virus kwijt ben, de barbecue rookt nog steeds een paar keer in de week. Vandaag weer eens babi pangang gemaakt van een stuk buikspek. Gisteren 2 kg gehaald en dit in 3 stukken verdeeld. Een deel voor de babi pangang, een deel (om voor de eerste keer) bacon te maken en een deel in de vriezer, misschien wordt dat char sui.

Het spek eerst een 3 uur low&slow op 120 graden met wat rookhout, daarna in stukken gesneden en nog even snel gegrild samen met de ananas.

f29d5764c37ec89586b512027c158f39_zps3cbb6a55.jpg


98e1568b3480ed8653d86616935b9c6e_zps3a30f4f6.jpg


df0bdc367cba24add4ce0a2c5cf6ce62_zpse347c1cd.jpg


3b623333432dd12dd394edcfffb6372f_zps78467b04.jpg


Niet echt een mooie foto op de rode ondergrond maar de smaak was uitstekend.
 
#148, dat blief ik wel!
 
Welcome back :D
 
lekker hoor
 
Ja hool, kom maal dool!! :))
 
Sambal bij?
 
Nee, honda atta fitta :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan