Beef en Steak

hoezo wachten tot het weekend!!

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.525
tja het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik wil echt niet wachten op de ribbels tot het weekend is.
dus bij de horecaslager hier in de stad wat dikke ribben opgehaald en gaan met die banaan.



uit de losse hand even ingerubt met een rub van bruine suiker, paprika poeder, knoflookpoeder, zwarte peper, zeezout en uienpoeder



afgelakt met noskos sweet and smokey bbq saus



eet smakelijk
 
dat is een heel lekker maaltje geworden  :)
 
Mooie ribben heeft die slager.
 
Die zien er lekker uit hoor! Bij welke temp en hoelang heb je ze op de Q gehad?
Ik denk dat deze ook heel mooi vlgs de Easterwood methode hadden gekund, doe ik hier dit weekend ook weer door gebrek aan tijd maar na de positieve ervaring tijdens de Voorjaarsmeating  ;)
 
Mooie ribben, lekker wat aardappels en flink wat zon erbij zo te zien  ;D
 
RedFox zei:
Die zien er lekker uit hoor! Bij welke temp en hoelang heb je ze op de Q gehad?
Ik denk dat deze ook heel mooi vlgs de Easterwood methode hadden gekund, doe ik hier dit weekend ook weer door gebrek aan tijd maar na de positieve ervaring tijdens de Voorjaarsmeating  ;)
Easterwood methode?? ken ik (nog) niet.

Hebben 4 uurtjes gehad in totaal waarvan 1 uur ingepakt op  110 graden rooster  temperatuur
de thermometer van de Q gaf de gehele sessie 145 graden aan

Zondag ribbels en MOINKballs  ;)
 
Ziet er heerlijk uit!! :P Eetsmakelijk!! ;)
 
Zo dat ziet er goed uit!
lekkere dikke ribs, daar houden we wel van :)

altijd stiekem een beetje jaloers op die doordeweekse BBQ sessies van sommige leden hier....
Zelf red ik dat echt niet na werk nog te Q'n
Gelukkig is het al bijna weekend :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan