Zou zo graag een keer spare ribs willen maken echter heb dit nog nooit gedaan
Mijn voorkeur gaat uit naar http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/easterwood-spare-ribs-10/
Wat moet ik doen m.b.t. de briketten om dit op temperatuur te houden en zo lang
Ga ik eerst een paar briketten aan steken en dan een "kleine snake" maken of gooi ik de brikketen houders vol en redt ik het daarmee
i.c.m. de ventilatie gaten
Misschien is er iemand die foto's heeft bij de start of een duidelijke uitleg.
Zelf uit vinden kan ook maar als het vlees meerdere malen verbrand is dit uiteraard zonde.
Ter info
Voor een sessie MOINK balls gebruik ik 18stuks Flamys waarmee ik perfect uitkom zowel in tijd als temp
De bbq is een weber 57cm
Ik hoop dat iemand mij ermee kan & wil helpen
Alvast bedankt
Gr Bart
Mijn voorkeur gaat uit naar http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/easterwood-spare-ribs-10/
Wat moet ik doen m.b.t. de briketten om dit op temperatuur te houden en zo lang
Ga ik eerst een paar briketten aan steken en dan een "kleine snake" maken of gooi ik de brikketen houders vol en redt ik het daarmee
i.c.m. de ventilatie gaten
Misschien is er iemand die foto's heeft bij de start of een duidelijke uitleg.
Zelf uit vinden kan ook maar als het vlees meerdere malen verbrand is dit uiteraard zonde.
Ter info
Voor een sessie MOINK balls gebruik ik 18stuks Flamys waarmee ik perfect uitkom zowel in tijd als temp
De bbq is een weber 57cm
Ik hoop dat iemand mij ermee kan & wil helpen
Alvast bedankt
Gr Bart