BasBQ
Beef en Steak

hoe te starten met spare ribs

Hallo heeft even geduurd maar het is gelukt dankzij de goede aanwijzingen en tips dankzij jullie
ga dit zeker nog een keer doen
De temperatuur gemeten op het rooster 150gr in de dome boven de 200
Hierbij de foto's ( hoop ik )
21a0rj6.jpg

ir1bu1.jpg

15mfxwi.jpg

2yjwp52.jpg

i6yv6g.jpg
 
Mooi resultaat Bart.
Hoe was de smaak?
 
Ziet er goed uit!wil mijn ribs maak procedure ook wat beter en staan mooie tips in dit topic.
 
Ik heb de manier van frits gebruikt voor de 1e keer om ribs te maken
- 3/4 starter, brikken grijs, verdeeld in de bbq
- Rooster aan onderzijde geheel dicht, boven geheel open.
- Na 20min was de temperatuur gezakt naar 150gr op het rooster
- Met het rooster aan onderzijde was de temperatuur op deze wijze goed te regelen voor de Eastwood
  methode
- Ribs erop en na 60min glaze erop
- Na een kwartiertje de ribs op bord

Was tevreden voor de 1e keer ook de vrouw was positief gestemd,  en voor herhaling vatbaar
Vond de ribs stevig maar zeker niet te hard ( iets zachter zou wel mogen zou dit dan langer of korter moeten )

Nogmaals dank iedereen

Gr Bart


 
 
Terug
Bovenaan Onderaan