Hallo allemaal,
al een aantal keer is mijn oog gevallen op stukken buikspek met zwoerd van de supermarkt.
Die zijn vaak vierkant versneden maar niet heel groot/lang.
Hoe zou je een porchetta moeten oprollen als je stuk vlees eigenlijk te kort om dat op een goeie manier te doen?
Stel dat ik mijn buikspek via het internet bestel, maar ik wil niet een kant en klare porchetta bestellen, is er dan een soort vuistregel hoe groot het stuk buikspek moet zijn om hem enigzins makkelijk op te rollen?
alvast bedankt voor jullie ideeën hierin.
al een aantal keer is mijn oog gevallen op stukken buikspek met zwoerd van de supermarkt.
Die zijn vaak vierkant versneden maar niet heel groot/lang.
Hoe zou je een porchetta moeten oprollen als je stuk vlees eigenlijk te kort om dat op een goeie manier te doen?
Stel dat ik mijn buikspek via het internet bestel, maar ik wil niet een kant en klare porchetta bestellen, is er dan een soort vuistregel hoe groot het stuk buikspek moet zijn om hem enigzins makkelijk op te rollen?
alvast bedankt voor jullie ideeën hierin.