It’s the time of the season… Twee kilo hertenstoofvlees gehaald, marineren met mosterd, zout, peper en bloem. Even aanbruinen en afnkussen met bruin bier. Tijm, rozemarijn, laurier, jeneverbes en kruidnagel erbij, en lekker katen zwemmen met wildfond. Twee uurtjes pruttelen op de Windmill-stove. Toen de groenten toegevoegd: ui, wortel, witte peterseliewortel, en weer twee uurtjes pruttelen. Halverwege was er al behoorlijk wat vocht weggedampt en ger bier was op, dus nog een halve fles rode wijn bijgeschonken. Een kwartier voor tijd nog twee handen bramen, twee plakken kruidkoek en een klets appelstroop erbij. Geserveerd met krieltjes en regenboogwortels. Geen klachten gekregen van de eters 
Het was de eerste keer op de stove, nog wel een beetje aan het klooien met de temperatuur. Het binnenste dekseltje eraf gehaald, met het dekseltje erop werd het niet warm genoeg. Zonder dekseltje ging het te hard, het was meer koken dan stoven… De DO is ook aardig aangebrand, nu weken in de soda maar blijft hardnekkig (iemand schoonmaaktips?)
De volgende keer maar eens proberen met een stuk minder briketten.

Het was de eerste keer op de stove, nog wel een beetje aan het klooien met de temperatuur. Het binnenste dekseltje eraf gehaald, met het dekseltje erop werd het niet warm genoeg. Zonder dekseltje ging het te hard, het was meer koken dan stoven… De DO is ook aardig aangebrand, nu weken in de soda maar blijft hardnekkig (iemand schoonmaaktips?)
De volgende keer maar eens proberen met een stuk minder briketten.