Hallo allemaal
Ik heb bij de Makro een stuk buikspek zonder zwoerd gekocht.
Ik ben nog niet zo bekend met buikspek dus ben even onzeker of het wel goed gaat ....
Maar het lijkt toch een soort van huidlaag op het witte spekgedeete te hebben.
Het laagje is hard, het glimt iets wat, zo'n 2 a 3 mm dik en heeft lichtjes een huidstructuur.
Het is verder net zo wit, dus exact dezelfde kleur als de rest van het spek.
Klopt dit wel, zit er bij buikspek zonder zwoerd wel een hard laagje over het spek heen?
Ik wil graag het Oosters buikspek recept van NasQ BBQ maken en vraag me dus af of ik dit er dan af moet snijden of niet?
Ik heb bij de Makro een stuk buikspek zonder zwoerd gekocht.
Ik ben nog niet zo bekend met buikspek dus ben even onzeker of het wel goed gaat ....
Maar het lijkt toch een soort van huidlaag op het witte spekgedeete te hebben.
Het laagje is hard, het glimt iets wat, zo'n 2 a 3 mm dik en heeft lichtjes een huidstructuur.
Het is verder net zo wit, dus exact dezelfde kleur als de rest van het spek.
Klopt dit wel, zit er bij buikspek zonder zwoerd wel een hard laagje over het spek heen?
Ik wil graag het Oosters buikspek recept van NasQ BBQ maken en vraag me dus af of ik dit er dan af moet snijden of niet?
Laatst bewerkt: