- Berichten
- 522
Hey Pittmasters,
Voor vanavond even gekeken wat te maken voor het avondeten. Hierbij kwam een recept van de green egg site tegen. Een simpel maar zalig recept.
In de keramische schalen zijn nieuwe aardappeltjes gezet in een bodempje (2 cm) kippenbouillon en per schaaltje een teentje knoflook. Zeezout en 4 seizoenenpeper erover. Vervolgens op iedere aardappel een klontje roomboter. Het geheel zo de kamado in (zonder deksel opmde keramische schalen) en op 180 graden Celsius een 35-40 min. laten staan.
Voor het opdienen nog met wat verse peterselie bestrooien. Wat een top recept.
Tegen het einde zijn er nog gemarineerde karbonades en N?rnberg worstjes bijgelegd.
In het schaaltje achter ligt nog een restant lamsvlees van een eerdere rooksessie.
Voor mij is het altijd weer genieten als de kamado rookt. Heerlijke geuren.
Voor vanavond even gekeken wat te maken voor het avondeten. Hierbij kwam een recept van de green egg site tegen. Een simpel maar zalig recept.
In de keramische schalen zijn nieuwe aardappeltjes gezet in een bodempje (2 cm) kippenbouillon en per schaaltje een teentje knoflook. Zeezout en 4 seizoenenpeper erover. Vervolgens op iedere aardappel een klontje roomboter. Het geheel zo de kamado in (zonder deksel opmde keramische schalen) en op 180 graden Celsius een 35-40 min. laten staan.
Voor het opdienen nog met wat verse peterselie bestrooien. Wat een top recept.
Tegen het einde zijn er nog gemarineerde karbonades en N?rnberg worstjes bijgelegd.
In het schaaltje achter ligt nog een restant lamsvlees van een eerdere rooksessie.
Voor mij is het altijd weer genieten als de kamado rookt. Heerlijke geuren.

