- Berichten
- 244
In mijn mail zat de digitale nieuwsbrief van de Hanos met veel aandacht voor techniek in het koken. Bijvoorbeeld hoge-druk-koken, blast-chilling, shock-freezer, sous-vide, vacumeren (o.a. Solis), etc. Op enkele pagina's is er aandacht besteed aan onze hobby (blz. 46 t/m/ 55), met aandacht voor brandstof, aanmaakmaterialen (looflighter), rookhout, rubs, boeken en sauzen. Bekijk ook even pagina 60-63, over dry-aging.
Het is een 84 pagina tellend magazine. Blader er eens doorheen zou ik zeggen. Hopelijk werkt de link:
http://folders.hanos.nl/iron-chef-2017/page/84?utm_source=tripolis-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_content=-hoofdartikel&utm_campaign=-iron-chef
Veel plezier.
Het is een 84 pagina tellend magazine. Blader er eens doorheen zou ik zeggen. Hopelijk werkt de link:
http://folders.hanos.nl/iron-chef-2017/page/84?utm_source=tripolis-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_content=-hoofdartikel&utm_campaign=-iron-chef
Veel plezier.