BasBQ
Beef en Steak

Hanos Tech-folder

 
 

rubenveraart

Kooltjesharker
Berichten
244
In mijn mail zat de digitale nieuwsbrief van de Hanos met veel aandacht voor techniek in het koken. Bijvoorbeeld hoge-druk-koken, blast-chilling, shock-freezer, sous-vide, vacumeren (o.a. Solis), etc. Op enkele pagina's is er aandacht besteed aan onze hobby (blz. 46 t/m/ 55), met aandacht voor brandstof, aanmaakmaterialen (looflighter), rookhout, rubs, boeken en sauzen. Bekijk ook even pagina 60-63, over dry-aging.

Het is een 84 pagina tellend magazine. Blader er eens doorheen zou ik zeggen. Hopelijk werkt de link:
http://folders.hanos.nl/iron-chef-2017/page/84?utm_source=tripolis-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_content=-hoofdartikel&utm_campaign=-iron-chef

Veel plezier.
 
Link werkt en bedankt!

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Leuk, jammer dat dit niet in Belgi? bestaat...
 
Beetje inlezen is nooit verkeerd. Blijft overigens bij wat kennis vergaren en niet tot aanschaf van een dry-age machine of sous-vide apparaat  B-).
Grz.
 
Terug
Bovenaan Onderaan