Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Bert zei:Het gaat om het zoutgehalte van je pekel, niet om het gewicht van je vlees.
Maak wel altijd ruim pekel zodat je ham er goed inlicht.
Ik houd zelf altijd minimaal 2 op 1 aan. Dus 2 liter pekel voor 1 kilo ham.
noskos zei:En in welke verhouding doe je de pekel dan Bert? En voeg je er nog iets anders aan toe?
noskos zei:OK dank je! Ga ik een keer mee spelen. Kijken of ze iets geschikts hebben bij de Sligro morgen.
Dat zeg ik bert Spierstuk,dikkelende en (als je fanatiek te werk wil) coburger met een zwoerd.Bert zei:Voor een lekkere ham kun je het beste om de dikke lende met staartstuk vragen.
En dan met het vet er nog op. Je hebt dan een mooi courant vierkant stuk.
Zo'n randje vet hoort aan een ham.
![]()