BasBQ
Beef en Steak

Hallo

Pilsudski

Tondelzoeker
Berichten
8
Hoi,

1681289196792.png


Ik heb zo'n genre bbq (de mijne ziet er wel iets beter uit maar is van bedenkelijke kwaliteit). Ik lees al een tijdje mee op het forum en ben stilletjes aan bezig met overwegen een kamado aan te schaffen vandaar dat ik toch eens een account maak. Ik heb nu zo'n ding maar vooral gekocht in de tijd omdat het er goed uit zag, en ook gewoon om wat standaard vlees mee te bakken (en de ambitie om te roken uiteraard maar dat bleek moeilijk met dit materiaal). Heb eigenlijk de gewoonte nu het grote gedeelte kolen te leggen aan een kant (zodat ik het aan de andere kant kan leggen als het te warm is). De temperatuur regelen is zeer moeilijk tot onmogelijkmet m'n materiaal. Dus komt het erop neer dat ik bvb ribben low & slow maak in de oven en ze dan afbak op de bbq omdat het met de bbq dat ik heb niet goed genoeg werkt om alles daarop te kunnen doen. Kortom een beetje aanmodderen vandaar dat ik uitkijk naar wat anders en deze ga gebruiken als extra/gelegenheids bbq dan.
 
Welkom hier en veel plezier 👍🏻🔥
 
Welkom hier! en succes met de reis naar een kamado..
 
Welkom hier en succes met de zoektocht.
 
Welkom!
 
Welkom
 
Terug
Bovenaan Onderaan