Goeiedag mede grill/rook/hobby menschjes 
Ik ben paul, 36 jaar .. en inmiddels al een tijdje wat actiever aan het bbq'en ...
Heb een gasser (ja ja ..ik ben soms gewoon een beetje lui... Wat wil je als IT'er
) .. net een WSM 47 en een rookton voor paling ed..
Dit jaar ga ik me best doen om zo veel mogelijk variatie in me Q maaltijden te gooien.. altijd maar pp of ribbetjes is ook snel boring..
Dus dit jaar inmiddels al weer lekker op gang..
2x Indonesische satetjes gemaakt
1x stuffed burgers (volgens eigen recept
)
2x pp (recept van noskos = PRO!!
)
1x spareribs (eigen ideetje)
1x bacon sushi
afgelopen weekend MOINK'S!
vanavond Not so ABT's (me kleine meid van 1? lust al wel chili saus.. broodje met een beetje sambal en kaas vind ze ook wel lekker.. maar om dr nu meteen jalapeno pepers in te gooien lijkt me ook zo iets
)
oohh... ik sta dus al op 8x bbq dit jaar... Wou er eigenlijk op 26 zitten vandaag.. maar me vrouw werd er een beetje gek van

Ik ben paul, 36 jaar .. en inmiddels al een tijdje wat actiever aan het bbq'en ...
Heb een gasser (ja ja ..ik ben soms gewoon een beetje lui... Wat wil je als IT'er

Dit jaar ga ik me best doen om zo veel mogelijk variatie in me Q maaltijden te gooien.. altijd maar pp of ribbetjes is ook snel boring..
Dus dit jaar inmiddels al weer lekker op gang..
2x Indonesische satetjes gemaakt
1x stuffed burgers (volgens eigen recept

2x pp (recept van noskos = PRO!!

1x spareribs (eigen ideetje)
1x bacon sushi
afgelopen weekend MOINK'S!
vanavond Not so ABT's (me kleine meid van 1? lust al wel chili saus.. broodje met een beetje sambal en kaas vind ze ook wel lekker.. maar om dr nu meteen jalapeno pepers in te gooien lijkt me ook zo iets

oohh... ik sta dus al op 8x bbq dit jaar... Wou er eigenlijk op 26 zitten vandaag.. maar me vrouw werd er een beetje gek van
