- Berichten
- 1.525
vandaag maar eens de rookplankjes van fumus et carnes uitproberen.
dus hierbij een experimentje wat ik uit mijn mouw heb geschud
4 tilapia filets in een marinade zetten van witte wijn azijn, olijfolie, knoflook, gembersiroop, mosterd en wat zout en peper uit de molen

na een half uurtje de tilapia's in de lengte omklappen en omwikkelen met bacon

dan op een al rokende plank op een temperatuur van 160 a 170 graden de haasjes leggen

bij een kern van 72 graden even in een andere filet proberen of die kern ook goed is en dan smullen maar

lekker met gebakken aardappels en een groene salade

ook dochterlief vond het heeeeeerlijk

bedankt voor het kijken en tot de volgende keer
dus hierbij een experimentje wat ik uit mijn mouw heb geschud

4 tilapia filets in een marinade zetten van witte wijn azijn, olijfolie, knoflook, gembersiroop, mosterd en wat zout en peper uit de molen

na een half uurtje de tilapia's in de lengte omklappen en omwikkelen met bacon

dan op een al rokende plank op een temperatuur van 160 a 170 graden de haasjes leggen

bij een kern van 72 graden even in een andere filet proberen of die kern ook goed is en dan smullen maar

lekker met gebakken aardappels en een groene salade

ook dochterlief vond het heeeeeerlijk

bedankt voor het kijken en tot de volgende keer
