BasBQ
Beef en Steak

Gyros op de rotisserie

 

blefke

Stoker
Berichten
354
Endelijk :D

De eerste keer dat ik de rotisserie ga gebruiken :)
Gisteren 1,5 kg varkens nek in de marinade gezet.

Net de gyros uit de koelkast gehaald en opgestapeld.
Vervolgens door de plastic buis gedaan en zo de kous erover heen getrokken.
Moet zeggen dat was echt een super tip?.
De marinade kennen jullie al




Hier nog een foto van de plastic afvoerbuis :-O werkt perfect
 
Goed bezig!
Spit = +1 :D
 
nicky zei:
Lijkt me heerlijk. Waar heb je de ring gekocht?
Zelf gemaakt ;-)

En thx guys  :)
Het was erg lekker.
Maar volgens mij zat er teveel saus op het vlees, waardoor ik het idee had dat het van binnen aan het "koken" was.
Toen ik het net open sneed kwam er veel vocht en vet uit?
Tweede probleem ik heb slechte messen :-S waardoor ik het vlees eigenlijk uit elkaar trok.

Daarbij heb ik een grote ui aan de uiteinden gedaan, dat is naar mij idee niet goed.
Deze wordt gaar en gaat uit elkaar vallen.
Volgens mij zou het beter zijn om 2 rvs rondstaal dat het vlees goed kan opsluiten.

Maar al met al toch geslaagd.
 
Gaaf!
 
Heeft ook gesmaakt ;)
Maar het mes was bot??. :blush:
Ga het binnenkort weer eens maken.
 
Lekker Gyros. cool zo op het spit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan