Hallo,
Al een tijd ben ik bezig met BBQ-en, eigenlijk al sinds dat ik bij mijn ouders woonde "beheerde" ik de gril daar
Nu woon ik 5 jaar op mezelf en heb een leuk appartement met aardig balkon (15m2) dus uiteraard heb ik hier ook een bbq op staan, een Weber Q100. Leuk ding, maar het low and slow gaat hier niet echt op, minimale temperatuur is iets van 225 graden
Dus ik ben me op dit moment aan het ori?nteren wat mijn nieuwe bbq zal worden. Op dit moment (sinds 2 dagen) maak ik gebruik van de bar-b-kettle van mijn ouders en dat is toch wel erg fijn moet ik zeggen. Net de 3 (van 3-2-1 ribs) op redelijk constante temperatuur gehad van 115-125, niet slecht moet ik zeggen. maar wat het nu uiteindelijk moet gaan worden, dat zal nog tot een hoop discussies leiden (portemonnee, vriendin, ruimte) met als kandidaten BGE-L, WSM47 of OTP.
Anyway ik ga hier een hoop plezier beleven op het forum, dat weet ik wel
Groeten, Willy83
Al een tijd ben ik bezig met BBQ-en, eigenlijk al sinds dat ik bij mijn ouders woonde "beheerde" ik de gril daar

Nu woon ik 5 jaar op mezelf en heb een leuk appartement met aardig balkon (15m2) dus uiteraard heb ik hier ook een bbq op staan, een Weber Q100. Leuk ding, maar het low and slow gaat hier niet echt op, minimale temperatuur is iets van 225 graden

Dus ik ben me op dit moment aan het ori?nteren wat mijn nieuwe bbq zal worden. Op dit moment (sinds 2 dagen) maak ik gebruik van de bar-b-kettle van mijn ouders en dat is toch wel erg fijn moet ik zeggen. Net de 3 (van 3-2-1 ribs) op redelijk constante temperatuur gehad van 115-125, niet slecht moet ik zeggen. maar wat het nu uiteindelijk moet gaan worden, dat zal nog tot een hoop discussies leiden (portemonnee, vriendin, ruimte) met als kandidaten BGE-L, WSM47 of OTP.
Anyway ik ga hier een hoop plezier beleven op het forum, dat weet ik wel

Groeten, Willy83