Zo was even wennen aan de Weber Q 2000 maar na wat pielen kreeg ik hem op zo'n 120 graden constant (welliswaar hoger dan ik wilde maar goed). Dus na wat lokale specerijen opgeduikeld te hebben aan de slag met ons Sacr? chien doree (zoals ze hier alles in het Frans aangeven :-O).
Verse knoflook, peterselie, tijm, paprika-poeder, peper, zout, en een mix waar ik blij van werd met een snufje Chili poeder (net te weinig naar mijn smaak zo bleek). En limoen schijfjes in het buikje.
Had geen temperatuur pen dus moest het op de 10min regel doen (per 2.5cm 10min op de BBQ) maar dat bleek net iets te kort.. na de eerste helft gegeten te hebben toch maar de andere helft nog even doorgaren (+/- 10min) en toen was het top.
Ivm sloom internet volgen de foto's ;-)
Groetjes,
Joey
Sent from my moto x4 using Tapatalk
Verse knoflook, peterselie, tijm, paprika-poeder, peper, zout, en een mix waar ik blij van werd met een snufje Chili poeder (net te weinig naar mijn smaak zo bleek). En limoen schijfjes in het buikje.
Had geen temperatuur pen dus moest het op de 10min regel doen (per 2.5cm 10min op de BBQ) maar dat bleek net iets te kort.. na de eerste helft gegeten te hebben toch maar de andere helft nog even doorgaren (+/- 10min) en toen was het top.
Ivm sloom internet volgen de foto's ;-)
Groetjes,
Joey
Sent from my moto x4 using Tapatalk