Beef en Steak

Goed recept en hoeveelheid voor snert

 
 
 
 

Free_ltd

BBQ Junkie
Berichten
5.306
Het winterseizoen komt er weer aan en wil in de winter eens een snert maken. We gaan zondags altijd fietsen en dan zou dat heerlijk zijn met de hele bende na de rit.

Ik heb nu 3 vragen:

Er zijn massa’s recepten, maar welke is een winnaar in de DO op de kamado.
:)
En heeft het nut om op voorhand het buikspek te roken?

Alle recepten zeggen voor hoeveel personen, maar ik heb een Petromax FT9 van 8 liter. Dus ik moet de hoeveelheid ingrediënten daarop afstemmen. Beetje hulp hierin
 
Misschien heb je hier wat aan , toevallig is dit vandaag geplaatst.
 
Zalig filmpje.

Hij heeft dezelfde DO en dat maakt het makkelijk.

Ik zou wel wat kleine aanpassingen doen. Bv schenkel van het begin erin en daarna versnijden. En schouder vervangen door buikspek.
 
Laatst bewerkt:


Deze maak ik regelmatig.

Recept grotendeels Hier geleend
 


Deze maak ik regelmatig.

Recept grotendeels Hier geleend
Ik was hem al tegen gekomen, maar kon er niet uithalen hoeveel ik van alles zou nodig hebben. Had jij er bier in gedaan?
 
Nee, geen bier in gedaan.

Heb hier toen wel de tip gekregen om er wat sambal voor de smaak ik te doen.

De link naar het origineel staat er inmiddels bij.
 
Terug
Bovenaan Onderaan