- Berichten
- 2.588
Vandaag kon ik bij de slager een half varken ophalen. Van tevoren even uitgezocht hoe ik hem geportioneerd wilde hebben. Daarbij de poten in zijn geheel gehouden om er Glazed Ham a la Johnny Cash van te maken. Het recept is geplaatst door Frits. http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=303.0
Hierbij de eerste foto's. Morgenvroeg gaat hij er gelijk op. Van tevoren wel even gepast of dat ging op m'n 57er. Dat past net.

Hier compleet voor de aankomende nacht.

Hoe zwaar de poot is weet ik niet. Het varken zelf was ruim 135 kilo dus wel een flinke poot.
Hierin mag de poot overnachten.


Ik had 12 liter nodig om de poot onder te krijgen.
Ik houd jullie morgen oo de hoogte.
Hierbij de eerste foto's. Morgenvroeg gaat hij er gelijk op. Van tevoren wel even gepast of dat ging op m'n 57er. Dat past net.

Hier compleet voor de aankomende nacht.

Hoe zwaar de poot is weet ik niet. Het varken zelf was ruim 135 kilo dus wel een flinke poot.
Hierin mag de poot overnachten.


Ik had 12 liter nodig om de poot onder te krijgen.
Ik houd jullie morgen oo de hoogte.