- Berichten
- 617
Een Varkenshaas doet het hier altijd wel goed. Kwam bij de AH dit mooie exemplaar tegen.
Varkenshaas met mayonaise en rub van van Beekum ingesmeerd.
Weber Kettle indirect op 150°C met Hornbach Golden Flame Cocos briketten en een paar kleine stukjes kersenhout totdat een kerntemperatuur van 50°C is bereikt. Hierna de Varkenshaas rondom ingesmeerd met een saus van Sweet Baby Ray's en de Weber verder opgestookt tot 175°C. De saus kan mooi carameliseren totdat de kerntemp. van 60°C is bereikt.
Niet spannend of moeilijk maar de Varkenshaas smaakte overheerlijk.
Varkenshaas met mayonaise en rub van van Beekum ingesmeerd.
Weber Kettle indirect op 150°C met Hornbach Golden Flame Cocos briketten en een paar kleine stukjes kersenhout totdat een kerntemperatuur van 50°C is bereikt. Hierna de Varkenshaas rondom ingesmeerd met een saus van Sweet Baby Ray's en de Weber verder opgestookt tot 175°C. De saus kan mooi carameliseren totdat de kerntemp. van 60°C is bereikt.
Niet spannend of moeilijk maar de Varkenshaas smaakte overheerlijk.