- Berichten
- 3.172
Voor de verandering maar weer eens een procureur uit de vriezer gehaald,
Deze in twee stukken gesneden en ??n daarvan geinjecteerd en gerubt, strak in de folie ( de PP dus! ),
Het andere deel gebruikt voor een experiment :
Eerst gevlinderd ( moet ik nog even op oefenen :-\)
En daarna besmeerd met een mengsel van;
Verse pruimen
Ongebrande pistache nootjes
Pijnboom pitjes
Appelstroop
Scheutje Pernod
Opgebonden (let wel!! ik ben geen padvinder :
)
En de koelkast in.
De WSM weer lekker opgestookt en hup het vlees erop,
Ondertussen een paar X geglazed met honing en met 60 graden eraf gehaald, even laten rusten en snijden maar,
Conclusie,
Vlees is goed gelukt, Pruimen mengsel iets minder
Ik kan ook niet goed zeggen wat!! Het was ook een experiment :
Nu nog de Puled Pork, die wordt bijna ingepakt dus daar kom ik nog op terug.
Tot straks
Greetz Marco

Deze in twee stukken gesneden en ??n daarvan geinjecteerd en gerubt, strak in de folie ( de PP dus! ),

Het andere deel gebruikt voor een experiment :

Eerst gevlinderd ( moet ik nog even op oefenen :-\)

En daarna besmeerd met een mengsel van;
Verse pruimen
Ongebrande pistache nootjes
Pijnboom pitjes
Appelstroop
Scheutje Pernod



Opgebonden (let wel!! ik ben geen padvinder :


En de koelkast in.
De WSM weer lekker opgestookt en hup het vlees erop,

Ondertussen een paar X geglazed met honing en met 60 graden eraf gehaald, even laten rusten en snijden maar,


Conclusie,
Vlees is goed gelukt, Pruimen mengsel iets minder

Ik kan ook niet goed zeggen wat!! Het was ook een experiment :

Nu nog de Puled Pork, die wordt bijna ingepakt dus daar kom ik nog op terug.
Tot straks

Greetz Marco