Ik was op zoek naar een simpel en snel voorgerecht en kwam een leuk gerecht tegen in 'barbecue & plancha' van St?phane Reynard en heb er een eigen draai aangegeven
Benodigdheden;
- Bacon (plakken van ongeveer 0.5 cm dik)
- ui
- tomaat
- Basilicum
- aceto balsamico
- stokbrood
- olijfolie
- gedroogde kervel
- knolookpoeder
Bacon op de primo, stokbroodjes deppen in de olijfolie met knoflook poeder en kervel, deze ook even op de grill.
Tomaat, spek en ui in stukjes snijden en besprenkelen met aceto balsamico. Geroosterde stokbroodjes erbij en dit is het eindresultaat;
Lekker, snel en simpel bij- of voorgerechtje

Benodigdheden;
- Bacon (plakken van ongeveer 0.5 cm dik)
- ui
- tomaat
- Basilicum
- aceto balsamico
- stokbrood
- olijfolie
- gedroogde kervel
- knolookpoeder
Bacon op de primo, stokbroodjes deppen in de olijfolie met knoflook poeder en kervel, deze ook even op de grill.


Tomaat, spek en ui in stukjes snijden en besprenkelen met aceto balsamico. Geroosterde stokbroodjes erbij en dit is het eindresultaat;

Lekker, snel en simpel bij- of voorgerechtje