- Berichten
- 3.172
Geinspireerd door de foto wedstrijd van deze maand even flink lopen brainstormen #-o
Kaas!! Heerlijk!!
Ik ben begonnen met een gehakt bakje te maken.
Meng het gehakt (ik heb runder gebruikt!), en maak er een platte schijf van.
Vervolgens "drapeer" je de schijf in een oven vast schaaltje.
Dit op de Q tot het gehakt lekker stevig is.
Af en toe voorzichtig afgieten want er ontstaat wel wat vloeibaar vet.
Als de gehakt bakjes stevig genoeg zijn mogen ze eruit.
Ik heb ze gevuld met kant en klare fondue kaas.
Daarnaast nog een mooi geiten kaasje omwikkeld met bacon.
Samen met een Gorgonzola een mooi bordje opgemaakt.
Hier dus mijn Gehakt bakje met een trio van kaas!!
Thanx for watching en tot de volgende X
Greetz Marco
Kaas!! Heerlijk!!
Ik ben begonnen met een gehakt bakje te maken.
Meng het gehakt (ik heb runder gebruikt!), en maak er een platte schijf van.

Vervolgens "drapeer" je de schijf in een oven vast schaaltje.

Dit op de Q tot het gehakt lekker stevig is.

Af en toe voorzichtig afgieten want er ontstaat wel wat vloeibaar vet.

Als de gehakt bakjes stevig genoeg zijn mogen ze eruit.

Ik heb ze gevuld met kant en klare fondue kaas.

Daarnaast nog een mooi geiten kaasje omwikkeld met bacon.

Samen met een Gorgonzola een mooi bordje opgemaakt.

Hier dus mijn Gehakt bakje met een trio van kaas!!

Thanx for watching en tot de volgende X

Greetz Marco