- Berichten
- 344
Van het weekend iets nieuws geprobeerd, witte kool grillen.
Als eerste de kool uitgehold
Vulling: minitomaatjes, sjalotje, teentje knoflook en Sweet Honey BBQ sauce.
Ruim ingesmeerd met boter, bestrooid met zeezout en vers gemalen peper
Indirect op de Q voor 2,5 uur op 170 gr C totdat je een cocktailprikker er makkelijk insteekt.
Het eindresultaat
Op zich lekker al vond ik de smaak iets "hard" volgende keer toch het sjalotje weglaten denk ik en vervangen door iets minder sterks.
Als eerste de kool uitgehold

Vulling: minitomaatjes, sjalotje, teentje knoflook en Sweet Honey BBQ sauce.

Ruim ingesmeerd met boter, bestrooid met zeezout en vers gemalen peper

Indirect op de Q voor 2,5 uur op 170 gr C totdat je een cocktailprikker er makkelijk insteekt.

Het eindresultaat

Op zich lekker al vond ik de smaak iets "hard" volgende keer toch het sjalotje weglaten denk ik en vervangen door iets minder sterks.