G
GeertD
Gast
Hallo beste grillvrienden,
Zelf ben ik geen echte poster, maar mezelf voorstellen moet wel lukken...
Sedert jaar en dag overtuigd griller, begonnen op een klein olievat, maar al vlug begon ik zelf BBQ's tot een pizzaoven met Rocket Stove te maken.
Tot de familieraad besliste dat ik al teveel BBQ's had, mocht ik vorig jaar toch nog gelukkig een selfmade Ringgrill maken, dat zagen ze nog zitten... ;-)
Maar al vlug begon ik die ook aan te passen en wou ik kunnen grillen aan het spit...
Ik hou van de pure hout geur, aangerijkt met kruiden, van rozemarijn tot laurier.
Maar dit sluit niet uit dat ik vies ben van moderne kooktechnieken...
ik hou ook van een lekker klaargemaakt stukje rosbief of varkensgebraad Sousvide en dan vooraf of achterna nog een klein korstje...
Vader van drie zonen en gelukkig gehuwd. BBQ'en is voor mij ontspanning en familiegebeuren... experimenteren zit in het bloed.
Dank dat ik de genootschap mag aanvullen.
Groeten Geert.
Zelf ben ik geen echte poster, maar mezelf voorstellen moet wel lukken...
Sedert jaar en dag overtuigd griller, begonnen op een klein olievat, maar al vlug begon ik zelf BBQ's tot een pizzaoven met Rocket Stove te maken.
Tot de familieraad besliste dat ik al teveel BBQ's had, mocht ik vorig jaar toch nog gelukkig een selfmade Ringgrill maken, dat zagen ze nog zitten... ;-)
Maar al vlug begon ik die ook aan te passen en wou ik kunnen grillen aan het spit...
Ik hou van de pure hout geur, aangerijkt met kruiden, van rozemarijn tot laurier.
Maar dit sluit niet uit dat ik vies ben van moderne kooktechnieken...
ik hou ook van een lekker klaargemaakt stukje rosbief of varkensgebraad Sousvide en dan vooraf of achterna nog een klein korstje...
Vader van drie zonen en gelukkig gehuwd. BBQ'en is voor mij ontspanning en familiegebeuren... experimenteren zit in het bloed.
Dank dat ik de genootschap mag aanvullen.
Groeten Geert.