- Berichten
- 21
Het was net 06.00 vanmorgen toen ik mn nieuwe BGE aanstak voor mn eerste pulled pork ooit. Heb Noskos' wedstrijdrecept (zonder injectie) gevolgd. Het eindresultaat is super sappig. Bedankt voor de geweldige bron van informatie en inspiratie die jullie zijn op dit forum!
Veel voordeliger kan het denk ik niet ;-)
Onderweg naar huis een zak Dammers gehaald
Voor het slapen in de rub
06.00: tijd om te beginnen!
Zachtjes zodat de buren niet wakker worden
Daar gaat ie dan..
Plate setter, whisky fire spice en gaan met die banaan
Tot over 5 uurtjes..
Exact 5 uur later op 74 graden B-)
Tijd voor de glaze
2 uur later was de bark dik in orde
Op naar de 88 graden!
Mijn keukenprinses kwam ook een handje helpen
Temperatuur bereikt en een uur gerust
Tijd om te pullen!
Klaar voor de eindsaus
Super sappig eindresultaat. Blij! Bedankt Noskos. Nu een nachtje trekken id koelkast en morgenmiddag zachte bolletjes bakken voor erbij.

Veel voordeliger kan het denk ik niet ;-)

Onderweg naar huis een zak Dammers gehaald

Voor het slapen in de rub

06.00: tijd om te beginnen!

Zachtjes zodat de buren niet wakker worden

Daar gaat ie dan..

Plate setter, whisky fire spice en gaan met die banaan

Tot over 5 uurtjes..

Exact 5 uur later op 74 graden B-)

Tijd voor de glaze

2 uur later was de bark dik in orde

Op naar de 88 graden!

Mijn keukenprinses kwam ook een handje helpen

Temperatuur bereikt en een uur gerust

Tijd om te pullen!

Klaar voor de eindsaus

Super sappig eindresultaat. Blij! Bedankt Noskos. Nu een nachtje trekken id koelkast en morgenmiddag zachte bolletjes bakken voor erbij.