- Berichten
- 519
Vandaag een nieuw gerecht voor mijn BGE, een heerlijke BCC.
Ingredi?nten rub:
? theelepel zelf gemalen zwarte peper
? theelepel komijnepoeder
? theelepel knoflookpoeder
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel zelf gemalen Fleur de Sel
1 theelepel piment?n de la vera hot
Kip met ?Borges Olive oil with fried garlic? bestreken en vervolgens met de rub ingemasseerd. 1? uur in de ijskast en ondertussen Q klaargemaakt. Indirect op 180 ?C zo`n 5 kwartier tot een kerntempratuur van 76 graden. Verder een klein stuk hickory en cherry hout toegevoegd.
Helaas had ik mensen uitgenodigd om mijn kip te proeven, hij was dus veel te snel op!!
Ingredi?nten rub:
? theelepel zelf gemalen zwarte peper
? theelepel komijnepoeder
? theelepel knoflookpoeder
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel zelf gemalen Fleur de Sel
1 theelepel piment?n de la vera hot
Kip met ?Borges Olive oil with fried garlic? bestreken en vervolgens met de rub ingemasseerd. 1? uur in de ijskast en ondertussen Q klaargemaakt. Indirect op 180 ?C zo`n 5 kwartier tot een kerntempratuur van 76 graden. Verder een klein stuk hickory en cherry hout toegevoegd.





Helaas had ik mensen uitgenodigd om mijn kip te proeven, hij was dus veel te snel op!!