BasBQ
Beef en Steak

First BCC op BGE

 
 

maussie1982

Pitmaster
Berichten
519
Vandaag een nieuw gerecht voor mijn BGE, een heerlijke BCC.

Ingredi?nten rub:
?  theelepel zelf gemalen zwarte peper
? theelepel komijnepoeder
? theelepel knoflookpoeder
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel zelf gemalen Fleur de Sel
1 theelepel piment?n de la vera hot

Kip met ?Borges Olive oil with fried garlic? bestreken en vervolgens met de rub ingemasseerd. 1? uur in de ijskast en ondertussen Q klaargemaakt. Indirect op 180 ?C zo`n 5 kwartier tot een kerntempratuur van 76 graden. Verder een klein stuk hickory en cherry hout toegevoegd.

IMG_2619.jpg


IMG_2620.jpg


IMG_2621.jpg


IMG_2622.jpg


IMG_2623.jpg


Helaas had ik mensen uitgenodigd om mijn kip te proeven, hij was dus veel te snel op!!
 
Wat een mooi vogeltje ;)
Ziet er goed uit!!
 
Lekker kippetje hoor! Gefeliciteerd met je tokkie!
 
Mooi gekleurd kippetje
 
Tokkie in da pocket, nu de overige twee nog  ;D
 
Gefeliciteerd met je tokkie, lekker kippetje had je daar hoor!
 
Gefeliciteerd met je tokkie!
 
gefeliciteerd met tokkie!
 
lekker kippetje hoor, als je maar 1 kip hebt moet je nooit mensen uitnodigen, die moet je gewoon lekker zelf opeten.
Welkom bij de tokkies
 
Leo zei:
lekker kippetje hoor, als je maar 1 kip hebt moet je nooit mensen uitnodigen, die moet je gewoon lekker zelf opeten.
Welkom bij de tokkies

Leo +1
en genieten van je eerste tokkie... ;)
 
Erg mooie korst, gefelicieerd met je tokkie.
 
Lekkere kip, gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan