Hallo iedereen.
We kennen allemaal de crematie tijdens familie bijeenkomsten... Ook bij mijn familie is dit een jaarlijks
terugkerend fenomeen. Niets mis mee hoor, altijd erg gezellig maar vorig jaar had ik (na enkele biertjes)
een iets te grote mond over hoe 't allemaal nog lekkerder kon.
Je voelt 'm al aankomen... ik ben "vrijwillig opgegeven" door m'n vader om dit jaar de bbq te verzorgen.
Kunnen jullie me wat tips geven over wat ik zoal kan bereiden voor een groep van minimaal 25 man? Er zitten
wat flinke eters tussen dus ik moet echt genoeg hebben. Hoeveel vlees heb ik ongeveer nodig?
Mijn eigen plan was om pulled pork te maken, eventueel een hele lading Spiffs die op de "crematie bbq" kunnen.
Ik heb een weber 57, wga en (ik hoop tegen die tijd) een Saffire (large) keramische bbq te hebben. Op lokatie
is een simpele grill aanwezig. Nu kan ik waarschijnlijk de webers wel meenemen.
Hoe ga ik dit 't beste aanpakken? Wat moet ik vooral goed vooruit plannen? :-/
Alvast bedankt voor 't meedenken!
We kennen allemaal de crematie tijdens familie bijeenkomsten... Ook bij mijn familie is dit een jaarlijks
terugkerend fenomeen. Niets mis mee hoor, altijd erg gezellig maar vorig jaar had ik (na enkele biertjes)
een iets te grote mond over hoe 't allemaal nog lekkerder kon.
Je voelt 'm al aankomen... ik ben "vrijwillig opgegeven" door m'n vader om dit jaar de bbq te verzorgen.
Kunnen jullie me wat tips geven over wat ik zoal kan bereiden voor een groep van minimaal 25 man? Er zitten
wat flinke eters tussen dus ik moet echt genoeg hebben. Hoeveel vlees heb ik ongeveer nodig?
Mijn eigen plan was om pulled pork te maken, eventueel een hele lading Spiffs die op de "crematie bbq" kunnen.
Ik heb een weber 57, wga en (ik hoop tegen die tijd) een Saffire (large) keramische bbq te hebben. Op lokatie
is een simpele grill aanwezig. Nu kan ik waarschijnlijk de webers wel meenemen.
Hoe ga ik dit 't beste aanpakken? Wat moet ik vooral goed vooruit plannen? :-/
Alvast bedankt voor 't meedenken!