Even zomaar een experimentje: breekbrood met drie verschillende smaakjes. Als basis heb ik het hartige breekbrood recept van Levine gebruikt, maar verder heb ik er een beetje mijn eigen draai aan gegeven.
De drie smaakmakers; belegen kaas, zwarte olijven met rozemarijn en zongedroogde tomaten met basilicum.
Semelina deeg in drie verschillende kleuren.
Golfballetjes deeg in wildverband leggen en nog een halfuurtje na laten rijzen.
Dan op de hete Primo.
Na een klein half uurtje bij 200C ziet het er dan zo uit.
De laatste foto bewaar ik even voor de fotowedstrijd.
De drie smaakmakers; belegen kaas, zwarte olijven met rozemarijn en zongedroogde tomaten met basilicum.

Semelina deeg in drie verschillende kleuren.

Golfballetjes deeg in wildverband leggen en nog een halfuurtje na laten rijzen.

Dan op de hete Primo.

Na een klein half uurtje bij 200C ziet het er dan zo uit.

De laatste foto bewaar ik even voor de fotowedstrijd.
