BasBQ
Beef en Steak

even worstelen, sorry, voorstellen

C

Colin

Gast
Dag allen,

Ik kom voor de charcuterie! Mijn nieuwste passie. Ik woon nogal klein, dus veel meerjarige hammen hebben staan hangen zit er niet in, maar een pancetta of zoiets moet wel lukken.

Ben geboren en getogen in de VS, woon sinds veel jaren in Amsterdam. Ik biedt alvast mijn excuses voor het niet perfect beheren van de Nederlands taal, maar ik zal jullie vast wel begrijpen en jullie mij ook, hoop ik.

Ik heb momenteel een prachtige varkenswang van twee kilo in de pekel liggen met de bedoeling dat het guanciale wordt. Ik heb het gekocht van een ambachtelijke slager op de boerenmarkt die levert uitsluitend freerange Berkshire varkensvlees. Een varken van goed afkomst dus. Ik ben benieuwd.

Colin
 
Hoi Colin, welkom bij het BBQ Genootschap.
 
hi Colin, welkom bij deze prachtige club!
 
Welkom op het forum van het BBQ Genootschap.
Als er vragen zijn stel ze gerust.

Gr. Mike
 
Hallo Colin, gezellig dat je er bent!
Is dat die markt aan het eind van de Zeedijk?
 
Hey Colin, welkom hier, we zijn allemaal benieuwd naar de fotos! Veel plezier op het forum
 
hoi Colin,

Welkom bij dit edele genootschap.
Leuk dat je ons gevonden hebt.
Stel je vragen en plaats je foto's
 
Hoi Colin,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hi colin, van harte welkom op dit gezellige forum!!!
 
Welkom bij ons vertel eens over die boeren maarkt?
 
welkom Colin!
 
Hi Colin, lijkt me super due varkenswang. Ook ben ik erg geinteresseerd in de charcuterie... Ik kijk uit naar je berichten, en de taal gaat super hoor :))
 
Terug
Bovenaan Onderaan