BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

F

Frans

Gast
zoals gebruikelijk zal ik mij even voorstellen op dit mooie forum.
Mijn naam is Frans en ben sinds vorig jaar gepassioneerd geraakt tijdens een workshop Low & Slow-Cooking gegeven door Tony Stone BBQ team.
Daar kwam ik ook de Pro Q smoker tegen welke voor mij als beginner qua prijsklasse erg aantrekkelijk is. Uiteindelijk heeft het toch nog een jaar geduurd maar sinds afgelopen zaterdag de bezitter van een Pro Q Frontier, gekocht bij de BBQfabrikant.

Gisteren mijn eerste ervaring opgedaan met het recept Beer Can Chicken echter niet op lage temperatuur maar op 175 graden omdat het recept dit schreef. Het resultaat was perfect.

Zal op dit forum zeker nog veel lezen en posten al zal het posten meer vragen zijn dan tips gezien mijn onervarenheid met Low & Slow.
 
Hoi Frans, welkom hier
 
Welkom Frans, heel veel info hier voor je passie ;)
 
Hoi frans, van harte welkom  ;D
 
Ha Frans, welkom hier.
 
Welkom Frans!! :p
 
hoi Frans,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Frans. Mooi ding he zo'n Frontier. ;)
 
Hoi Frans,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Frans,

Een warm welkom!!
 
Hallo Frans, welkom bij ons Genootschap!
 
welkom Frans!
 
Terug
Bovenaan Onderaan