BasBQ
Beef en Steak

Eerste poging tot PP

 
 

Beireke

Tondelzoeker
Berichten
16
Na vorige week BCC, is deze week PP aan de beurt.

Volgende week volgt Brisket.

Onze oudste wil voor kok studeren dus die was meteen vrijwilliger om mee te helpen.

injecteren en rub volgens Noskos wedstrijd PP recept.

20140912_200205.jpg

20140912_201626.jpg


ingepakt en de koelkast in tot zaterdag.
20140912_211022.jpg


Run begonnen om 8u.
20140913_082313.jpg


Tegen 9 u, mooi stabiel op 120?C en vleesje erop.  Het had net iets warmer mogen zijn toen het er op ging.  Kerntemperatuur zat nog maar op 8?.  Dus volgende keer iets vroeger uithalen...
20140913_090247.jpg


Na 4 en een half uur, kerntemperatuur op 62?C en het begint al heerlijk te ruiken.
image002.jpg


Verdere foto's volgen nog


 
Dit gaat helemaal goedkomen!
 
Krijg alweer honger...

Zie ik het goed dat de PP aan de kant van de kolen wat donkerder is dan de rest? Wellicht door lichtval, anders zou het kunnen zijn dat je daar iets teveel directe warmte hebt en een klein stukje aluminium folie nodig hebt als schild

Succes! En eet smakelijk ;)
 
Ziet er mooi uit hoor!
Wel grappig, met precies dezelfde handelingen bezig vandaag op de Weber ;)
 
lekker hoor, mooie sessie en mooie reportage
 
Gefeliciteerd met het welverdiende Knorretje!
 
Gefeliciteerd met je knor, ziet er heerlijk uit.
Gelukkig volgende week weer maken, nu al zin in.
 
Ziet er goed uit hoor.
Vet is een goede smaakdrager.
 
Proficiat met je Knorretje!
 
Gefeliciteerd met je knorretje, als ik bij het pullen nog vet tegen kom gooi ik dat gewoon weg.
 
Knor in the pocket!
 
Terug
Bovenaan Onderaan