Na vorige week BCC, is deze week PP aan de beurt.
Volgende week volgt Brisket.
Onze oudste wil voor kok studeren dus die was meteen vrijwilliger om mee te helpen.
injecteren en rub volgens Noskos wedstrijd PP recept.
ingepakt en de koelkast in tot zaterdag.
Run begonnen om 8u.
Tegen 9 u, mooi stabiel op 120?C en vleesje erop. Het had net iets warmer mogen zijn toen het er op ging. Kerntemperatuur zat nog maar op 8?. Dus volgende keer iets vroeger uithalen...
Na 4 en een half uur, kerntemperatuur op 62?C en het begint al heerlijk te ruiken.
Verdere foto's volgen nog
Volgende week volgt Brisket.
Onze oudste wil voor kok studeren dus die was meteen vrijwilliger om mee te helpen.
injecteren en rub volgens Noskos wedstrijd PP recept.


ingepakt en de koelkast in tot zaterdag.

Run begonnen om 8u.

Tegen 9 u, mooi stabiel op 120?C en vleesje erop. Het had net iets warmer mogen zijn toen het er op ging. Kerntemperatuur zat nog maar op 8?. Dus volgende keer iets vroeger uithalen...

Na 4 en een half uur, kerntemperatuur op 62?C en het begint al heerlijk te ruiken.

Verdere foto's volgen nog