- Berichten
- 212
Vandaag voor het eerst de MOINK ballen gemaakt.... en wat een succes. Heerlijk!! Die komen zeker vaker op de Q te liggen!
Eerst de Basis BBQ Rub van Noskos gemaakt:
Hierna alle ingredi?nten met het gehakt gemengd:
En lekkere balletjes van gedraaid:
Wat Rub erover en gewikkeld In ontbijtspek:
Even in de koelkast gezet en op het eind van de middag op de Q gelegd met wat rookhout. Kon ik gelijk mijn nieuwe thermometer van de Blokker uitproberen:
Na ongeveer een uurtje indirect op 120 graden C. (de thermometer werkte dus prima) de ballen ingesmeerd met BBQ-saus:
Nog een kwartiertje op de Q laten liggen en dit is het resultaat:
Erg lekker!!!
Eerst de Basis BBQ Rub van Noskos gemaakt:

Hierna alle ingredi?nten met het gehakt gemengd:

En lekkere balletjes van gedraaid:

Wat Rub erover en gewikkeld In ontbijtspek:

Even in de koelkast gezet en op het eind van de middag op de Q gelegd met wat rookhout. Kon ik gelijk mijn nieuwe thermometer van de Blokker uitproberen:

Na ongeveer een uurtje indirect op 120 graden C. (de thermometer werkte dus prima) de ballen ingesmeerd met BBQ-saus:

Nog een kwartiertje op de Q laten liggen en dit is het resultaat:

Erg lekker!!!