Paola
Vuurmaker
- Berichten
- 94
Manlief bracht me zalm van de winkel,
Dus ik zocht om iets in de green te doen. Zalm bonbon, zalm gesneden in stukjes en bestrooid met zout, peper en citroen zestes.
Daarna in een rookplank op de grill op 150 graden tot de kerntemperatuur boven de 45 graden had bereikt.
Daarna geserveerd met een mango citroen sausje, die gemaakt met 3/4 mango stukjes, 2 el mayo, Sap van 1 citroen, mespunt cayennepeper en snufje zout. Afgewerkt met een snufje Tajín kruiden.
Dit als 1ste gang was een succes!
Gevolgd met balletjes en tomaten saus en een een screwdriver als cocktail.
Een geslaagde middag avond
Fijne zondag nog
Dus ik zocht om iets in de green te doen. Zalm bonbon, zalm gesneden in stukjes en bestrooid met zout, peper en citroen zestes.
Daarna in een rookplank op de grill op 150 graden tot de kerntemperatuur boven de 45 graden had bereikt.
Daarna geserveerd met een mango citroen sausje, die gemaakt met 3/4 mango stukjes, 2 el mayo, Sap van 1 citroen, mespunt cayennepeper en snufje zout. Afgewerkt met een snufje Tajín kruiden.
Dit als 1ste gang was een succes!
Gevolgd met balletjes en tomaten saus en een een screwdriver als cocktail.
Een geslaagde middag avond
Fijne zondag nog