Beef en Steak

Eerste keer Zalm bonbon

Paola

Vuurmaker
Berichten
94
Manlief bracht me zalm van de winkel,
Dus ik zocht om iets in de green te doen. Zalm bonbon, zalm gesneden in stukjes en bestrooid met zout, peper en citroen zestes.

Daarna in een rookplank op de grill op 150 graden tot de kerntemperatuur boven de 45 graden had bereikt.

Daarna geserveerd met een mango citroen sausje, die gemaakt met 3/4 mango stukjes, 2 el mayo, Sap van 1 citroen, mespunt cayennepeper en snufje zout. Afgewerkt met een snufje Tajín kruiden.

Dit als 1ste gang was een succes!

Gevolgd met balletjes en tomaten saus en een een screwdriver als cocktail.

Een geslaagde middag avond

Fijne zondag nog

IMG_9834.jpeg


IMG_9836.jpeg


IMG_9838.jpeg


IMG_9837.jpeg


IMG_9839.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan