- Berichten
- 388
Opgevoed met de instructie om nooit op je vlees te drukken bij het BBQ-en, liet ik de hele hype van smashburgers aan mij voorbij gaan. Na een filmpje op YouTube gezien te hebben waarin de theorie erachter werd uitgelegd werd ik wel wat nieuwsgierig. Bij de lidl liep ik deze week tegen een pers aan en heb deze meegenomen. Gisteren riblap meegenomen van de supermarkt en deze vandaag gemalen.
Bolletjes van 60 gram gemaakt en de Q aangestoken. Eerst wat spek en uien aangezet en de broodjes getoast op de plancha en toen de burgers erop en direct smashen. Halverwege omdraaien en een plakje nepkaas er op.
Broodjes opgemaakt met spek, uien, de burger en afgemaakt met een bbq saus.
De foto's:
Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk
Bolletjes van 60 gram gemaakt en de Q aangestoken. Eerst wat spek en uien aangezet en de broodjes getoast op de plancha en toen de burgers erop en direct smashen. Halverwege omdraaien en een plakje nepkaas er op.
Broodjes opgemaakt met spek, uien, de burger en afgemaakt met een bbq saus.
De foto's:





Verstuurd vanaf mijn SM-S906B met Tapatalk