- Berichten
- 209
Het moest er een keer van komen. Het hele jaar brandt de Q minimaal eens per week, maar nooit Pulled Pork gemaakt.
Zojuist alle voorbereidingen gedaan. Vlees getrimd, marinade ge?njecteerd, in de rub gezet en ingepakt. Morgen bij het wakker worden gaat ie op het vuur.
Het is een varkensschouder van 2,3 kg van de Sligro. Zag er best mooi uit.
Ik volg het wedstrijdrecept van Noskos en de coleslaw komt van Dominique.
De eerste fout is er al. Per ongeluk rode wijnazijn gebruikt. Zal behoorlijk anders smaken. (Maar misschien een briljante vondst)
Zojuist alle voorbereidingen gedaan. Vlees getrimd, marinade ge?njecteerd, in de rub gezet en ingepakt. Morgen bij het wakker worden gaat ie op het vuur.
Het is een varkensschouder van 2,3 kg van de Sligro. Zag er best mooi uit.
Ik volg het wedstrijdrecept van Noskos en de coleslaw komt van Dominique.
De eerste fout is er al. Per ongeluk rode wijnazijn gebruikt. Zal behoorlijk anders smaken. (Maar misschien een briljante vondst)





