BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Pulled Pork

 
 

Caspar

Kooltjesharker
Berichten
209
Het moest er een keer van komen. Het hele jaar brandt de Q minimaal eens per week, maar nooit Pulled Pork gemaakt.

Zojuist alle voorbereidingen gedaan. Vlees getrimd, marinade ge?njecteerd, in de rub gezet en ingepakt. Morgen bij het wakker worden gaat ie op het vuur.

Het is een varkensschouder van 2,3 kg van de Sligro. Zag er best mooi uit.

Ik volg het wedstrijdrecept van Noskos en de coleslaw komt van Dominique.

De eerste fout is er al. Per ongeluk rode wijnazijn gebruikt. Zal behoorlijk anders smaken. (Maar misschien een briljante vondst)

42816d2d9cda02766430566def3e6a6f.jpg


4d2ffcb22acc950fc86353b7471f5d22.jpg


b5f6051a8db0c0621f4f0d3ce92ddd10.jpg


082af543042a59a31b0dd439a993a8ca.jpg


8d3fc9e1a720c0a0e9fe7a6437b47413.jpg


f2dc8a241d61e59c868d2097dd548be6.jpg
 
Succes!
 
lekker hoor, de eerste pp is altijd vreselijk spannend, heel veel succes vandaag
 
Goede voorbereidingen hoor. Succes met je run.
 
Leo zei:
lekker hoor, de eerste pp is altijd vreselijk spannend, heel veel succes vandaag

Succes vandaag!  Kan me inderdaad "mijn eerste keer" heugen... Dat moment supreme dat inderdaad je vlees uit elkaar valt... Prachtig! #sentimentelemodus:uit
 
1c024f4b7816b412a6368e384d40c574.jpg


Hij ligt er inmiddels op. Temp is constant en het grote wachten is begonnen
 
Mooi man!
 
Nice!  Ben ik niet de enige die vandaag PP maakt !
 
Succes! Hou ons op de hoogte ;-)
 
Lekker, success vandaag!
 
409972c4630bff7e278e0a584f2442fa.jpg


In de zone beland en ingepakt.
 
Na het inpakken schiet de temperatuur al weer snel omhoog.
Vanmorgen om 9.00 er op en om 14.00 bereik ik 88 graden. Temperatuur was ongeveer constant 120 graden. Moet ik hem nog even laten liggen of er al afhalen en laten rusten? Dilemma...
 
Terug
Bovenaan Onderaan