BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer op Primo kamado

 
 
 
 

JaapAap

Pitmaster
Berichten
575
Vandaag voor de eerste keer m'n Primo aangehad. Een lekkere Low 'n Slow sessie. 130 graden. Een tafelspitz volgens recept uit Fire&food en runderribben. Beiden waren erg lekker. De Primo bevalt goed. Hieronder de foto's.
b28bfdff3e578fcc70bdeea45681e9cd.jpg

a18ae0689e5206e3699730b70d2fa09c.jpg

ab792b69eb7ad4ec077f16b5cf56fec3.jpg

aba8369e32502cde33c27ba097d43da1.jpg

ac7bd545979473923038a542e62cce71.jpg

bf72cd08b5d8bc6893dbef4082f5cd4a.jpg

5bd4113ff182b79b63dc22ab68152469.jpg

3a405a4bf7dd1c1ecb0294529114116e.jpg


Beiden met kerntemp van 90 graden. De tafelspitz oogt een beetje als een brisket.
 
dat ziet er heel erg goed uit
 
Potverdeurie das lekker
 
Ziet er goed uit, mooie eerste run :)
 
Ziet er mooi uit maar 90 graden kern lijkt mij wel wat hoog... Was het ook lekker?
 
Zo, dat ziet er lekker uit. Die tafelspitz ken ik niet, maar wil ook een proberen.
Je nieuwe speeltje goed bevallen?
 
Lust ik!! :p
 
Goed hoor! en ook een hele mooie primo!
Ik weet niet waar ik meer jaloers op ben. Het lekkere eten of de mooie bbq.
 
Mooi nieuw speeltje en wat er af komt ziet er goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan