Beste Q-ers,
Aankomend weekend is het Pasen en dus mag er weer wat lekkers op tafel.
nu dacht ik laat ik dit eens vooraf al maken en waar mogelijk nog verbeteren.
De kippendijen heb ik in een braai rub gezet en bodem ingesmeerd met bbq saus.
1 puntpaprika, rode ui, knoflook en champions met een beetje jalapeno/honey/bacon rub als groente en weer afgedekt met de dijtjes.
op ongeveer 160-180c indirect.
NA ongeveer een 45 min uit het cakeblik en afgelakt (2 keer) met bbq saus.
Was prima cakeje en zondag mag die weer!
Dan gaat er iets meer zoet in, denk aan een oosterse marinade zoals teriyaki oid
Tips zijn altijd welkom
Aankomend weekend is het Pasen en dus mag er weer wat lekkers op tafel.
nu dacht ik laat ik dit eens vooraf al maken en waar mogelijk nog verbeteren.
De kippendijen heb ik in een braai rub gezet en bodem ingesmeerd met bbq saus.
1 puntpaprika, rode ui, knoflook en champions met een beetje jalapeno/honey/bacon rub als groente en weer afgedekt met de dijtjes.
op ongeveer 160-180c indirect.
NA ongeveer een 45 min uit het cakeblik en afgelakt (2 keer) met bbq saus.
Was prima cakeje en zondag mag die weer!
Dan gaat er iets meer zoet in, denk aan een oosterse marinade zoals teriyaki oid
Tips zijn altijd welkom