- Berichten
- 317
Gisteren bij onze vaste slager een paar uit de kluiten gewassen ribben gescoord! Met dit mooie weer natuurlijk de gelegenheid om hier iets fraais van te maken.
Vanmorgen de ribben in de rub gezet volgens Steven's receptuur 'first time ribs' uit 'Best ribs ever'. Het boek geeft geen 3-2-1 methode aan, maar deze toch maar gevolgd.
Is dat mijn gevoel of is die WSM47 toch een tikkie klein!
Na 3 uur waren de ribben klaar voor een mooie saus. Niet helemaal volgens Steven's receptuur, maar dat mag de pret niet drukken. Als basis hebben we wel de appelcider aangehouden en afgemaakt met een beetje soja-saus en whiskey. Deze laatste is in een glas meer aanwezig dan op een gerookte ribbel.
Enfin na een het volgen van de rest van het traject 3-2-1 zagen de ribben er best prettig uit!
Zeker niet ontevreden voor de eerste keer.
Vanmorgen de ribben in de rub gezet volgens Steven's receptuur 'first time ribs' uit 'Best ribs ever'. Het boek geeft geen 3-2-1 methode aan, maar deze toch maar gevolgd.

Is dat mijn gevoel of is die WSM47 toch een tikkie klein!


Na 3 uur waren de ribben klaar voor een mooie saus. Niet helemaal volgens Steven's receptuur, maar dat mag de pret niet drukken. Als basis hebben we wel de appelcider aangehouden en afgemaakt met een beetje soja-saus en whiskey. Deze laatste is in een glas meer aanwezig dan op een gerookte ribbel.

Enfin na een het volgen van de rest van het traject 3-2-1 zagen de ribben er best prettig uit!

Zeker niet ontevreden voor de eerste keer.
