- Berichten
- 144
Daar sta je dan, met een pekelrecept van Noskos, een idee in je hoofd en een ?-UDS in de tuin. Het moest er toch maar meteen van komen:
De kip een uurtje in de pekel, de worst "au naturel" op het rooster. appelhout in het kolenmandje, briketten erbij en gaan:
Wegens voldoende wind, geen direct zonlicht, een redelijk frisse buitentemperatuur en 2 volle roosters bleef de temperatuur 3,5 uur lang rond de 100 graden:
En het resultaat mag er zijn:
De braadworst smaakt naar heerlijk vette rookworst, de gerookte kip zoals het hoort.

De kip een uurtje in de pekel, de worst "au naturel" op het rooster. appelhout in het kolenmandje, briketten erbij en gaan:

Wegens voldoende wind, geen direct zonlicht, een redelijk frisse buitentemperatuur en 2 volle roosters bleef de temperatuur 3,5 uur lang rond de 100 graden:

En het resultaat mag er zijn:


De braadworst smaakt naar heerlijk vette rookworst, de gerookte kip zoals het hoort.