BasBQ
Beef en Steak

een paar kiekjes van de workshop van afgelopen winter...

theun2969

Kooltjesharker
Berichten
147
Gazpacho van gegrilde groenten en pizza
sam1087d.jpg


Winter salade van gemengde sla, Bramen, bosbessen, bosbessen vinaigrette & gegrilde eendenborst
sam1058.JPG


Hofdgerecht van:
Kiprollade gevuld met: kippengehakt, tuinkruiden, pistache nootjes en grandberry omwikkeld met bacon!
gepofte paarse truffelaardappel
gegrilde groene asperges met balsamico siroop
Gevuld met gemarinade zuurkool in room, gegrilde appel
Gekarameliseerde Grandberry appel compote
sam1053v.jpg


Chocolade-lava Cake met warme bosbessensaus en mango ijs
sam1096q.jpg


Bordenopmaak is niet mijn sterkste ding...
 
Mooi werk Theun, ik vind de bordenopmaak helemaal niet slecht.
 
Ziet er gelikt uit!
 
lekker hoor, de opmaak van borden is ook niks voor mij.
Het gaat om het gerecht dat je/ze daar van hebt genoten
 
Toetje ziet er heerlijk uit zo hoor! De rest zou ik ook niet laten staan trouwens :D
 
Spiffs zei:
mooi werk Theun, cursisten hebben leuke dingen en technieken geleerd!

De cursisten hebben echt alles zelf (voor)bereid tot en met de kiprollade! ( ik had de poten wel al uitgebeend)
Was erg leuk om te geven!
In samenwerking met Itratuin willen we bekijken of dit vaker per jaar of doorlopend kunnen aanbieden. Alleen zit nu alles op slot op dit moment door de crisis en het winterse weer van maart waardoor er bijna niets verkocht is...
 
Ik vind de wintersalade eruit springen ;)
Ziet er verder allemaal lekker uit.
 
krijg er weer honger van!
 
Terug
Bovenaan Onderaan