BasBQ
Beef en Steak

Easterwood spareribs

 

boyke ten broeke

Stoker
Berichten
257
Ik heb het vandaag gedaan en wat voel ik mij stom dat ik niet eerder dit heb geprobeerd.

Het recept dankzij frits en gisteren plus vandaag gemaakt. Ge-wel-dig

565d99c6-29fc-e641.jpg

In de rub gezet om 2 uur snachts na een feestje

565d99c6-2a32-6fd9.jpg

Een dag in de rub


565d99c6-2a47-202a.jpg

Op de bbq

565d99c6-2a5f-4749.jpg

Het eindresultaat en alles is op

 
ze zien er heerlijk uit.
Een kleine tip, ik zou de volgende keer het vuur aan een kant houden, heb je meer ruimte voor je vlees  ;)
 
Mooie ribjes!! En +1 wat Leo zei ;)
 
Ziet er goed uit Boyke, had je ook rookhout gebruikt?

Je kan bij de Ikea een dekselhouder, voor weinig ;), kopen. Als je die in elkaar zet zonder de plastic onderdelen heb je een mooi ribrack en kan je nog meer ribs kwijt.
 
mooie ribben! en goed te horen dat het goed uitgepakt is!
 
@frits ja 2 handen hout in water laten weken voor een uurtje of 2 en dat op kolen gelegd. Je proeft een heeel klein beetje een rooksmaakje wat hierbij echt lekker is
 
Boyke, je kan zo mooi uitproberen wat voor rookhout je lekker vindt en hoeveel je moet gebruiken.
 
Ribbetjes zien er goed uit.
Krijg zo wel zin in ribbetjes. 8)
 
Terug
Bovenaan Onderaan